Bij Apollo Wellness geloven we dat ons werk niet alleen bestaat uit het leveren en installeren van uw inrichting.

Het is vooral ook mensenwerk.

Het bestaat uit luisteren, communiceren, contact maken, mee denken, innoveren, over grenzen durven denken. En dat doen we natuurlijk altijd in samenspraak met u, onze klant!

Onze werkwijze

Ieder project start bij ons met een intake. Daarin drinken we graag een kop koffie met u, bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen, nemen we uw wensen door en bespreken we wat voor u belangrijk is.

Wij vinden het leuk om de vraag achter uw vraag te ontdekken: wat zijn uw doelstellingen, wat wilt u bereiken? En op welke manier kunnen we dat het beste realiseren? Soms is dat door een standaard product te kiezen, maar soms ook door eens een volledig nieuwe weg in te slaan. Een andere weg dan u misschien vooraf bedacht had.

verwachtingen overtreffen

Verwachtingen overtreffen

De ervaring die we hebben opgedaan, zetten we graag in om nieuwe, innovatieve oplossingen te bedenken. Op die manier streven we er steeds naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te (blijven) verbazen met prachtige inrichtingen. Indien gewenst kunnen we voor u een volledig concept leveren, inclusief een complete inrichting met onze interieurbouwer. Wij sparren hier graag met u over.

Met alle geledingen binnen een organisatie kunnen wij communiceren. Zowel met de directeur als met de specialiste gaan we graag in gesprek. Op die manier zorgen we voor draagvlak: wij leggen u niet onze oplossing op, maar creëren deze in samenwerking met u! Samenwerking is dan ook één van onze belangrijkste speerpunten.

Meer weten over ons of onze werkwijze? Of een keer een kop koffie met ons drinken?

We maken graag kennis met u!