complete realisatie en service

op het gebied van de inrichting van wellness-faciliteiten in Nederland en België

complete realisatie en service

op het gebied van de inrichting van wellness-faciliteiten

Onze diensten

Complete service

In inrichting van wellness-faciliteiten

Apollo Wellness biedt een complete realisatie en service op het gebied van de inrichting van wellness-faciliteiten voor Nederland en België. We vormen dan ook een groothandel voor onder andere:

  • Spa-centra
  • Sauna’s
  • Wellnesscentra
  • Schoonheidsinstituten
  • Fysiotherapiepraktijken
  • Hotels

Apollo Wellness vormt de schakel tussen de fabrikant en u als afnemer. Maar we zijn meer dan dat. We geven advies en denken met u mee. Bovendien houdt onze dienstverlening niet op wanneer we uw producten geleverd hebben. Samen met u zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk uit de door ons geleverde producten kunt halen.

Advies

Oplossingsgericht, professioneel en deskundig.

Graag denken we al in een vroeg stadium met u mee over de invulling van uw wensen. Wanneer we uw doelstellingen kennen, kunnen we u het beste adviseren! 

Maar ook wanneer u deze doelen liever nog even voor u houdt (zoals bij de inrichting van een nieuwe salon, praktijk of centrum), geven we u graag een deskundig advies. 

Wij hebben een ruime ervaring die we graag met u delen, en die we inzetten om ook binnen uw wensen tot een optimale oplossing te komen. Als het nodig is, verlaten we daarbij de gebaande paden om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Oplossingsgericht, professioneel en deskundig.

Bijzondere specificaties

Mooie oplossingen en perfect maatwerk

Als onderdeel van Apollo Service Handelsonderneming BV is Apollo Wellness in staat om naast de mooie oplossingen van onze leveranciers ook perfect maatwerk te leveren aan u als onze klant. Dat kan zijn op het gebied van maatvoering of optionele technieken, maar ook op het gebied van veiligheidsnormen, hygiëne-eisen, kleur of esthetiek.

Bij Apollo Wellness hebben we een ruime ervaring in het mee wegen van alle aspecten binnen een inrichting van uw salon, praktijk of wellness-centrum. We adviseren niet alleen de beste oplossing op het gebied van gebruiksgemak, maar ook op technisch vlak en op het gebied van return on investment. Daar ligt onze uitdaging en daar zetten wij graag onze tanden in!

Service en onderhoud

Voor het optimaal functioneren van uw apparatuur

Het optimaal functioneren van uw apparatuur staat bij ons voorop. Graag zorgen we er dan ook voor dat u zoveel mogelijk uit de door ons geleverde producten kunt halen. Onze service houdt dus niet op na levering. Juist ook daarna zijn we u namelijk graag van dienst. Bijvoorbeeld met uitleg en trainingen over onze producten. 

Met onze eigen Technische Dienst (Nederland en België) voeren we zowel preventief onderhoud uit als service bij storingen, vragen of problemen. Indien gewenst stellen we samen met u een onderhoudscontract op, waarin we het onderhoud en serviceniveau van uw apparatuur en/of de inrichting van uw wellness-faciliteit op heldere manier vastleggen.

Meer weten over onze service en diensten?